Viking Fotball valgte Goal Sport fra Videoforce

Viking Fotball Goal Sport

Styringssystem for innhold til alle LED skjermer

Etter å ha benyttet Cisco Stadium Vision i flere år på SR Bank Arena i flere år for å styre innholdet på LED skjermene, var tiden inne for å bytte til en mer moderne, fleksibel og brukervennlig løsning for publisere innholdet til LED skjerm flatene.

Valget falt på Goal Sport som er et anerkjent produkt brukt av mange klubber i store ligaer verden over, både innen ishockey, håndball, basketball og ikke minst fotball.

Goal Sport er et produkt utviklet i Tsjekkia. Videoforce har vært norsk eneforhandler i flere og og har i dag en rekke installasjoner både innen håndball, fotball og ishockey.

Løsningen består av en kraftig media server med tilhørende touch skjerm hvor man raskt og effektivt kan styre hva som skal vises hvor både før, under og etter kampen.

Goal Sport har også egen inngang fra OB-bussen slik at man kan vise live bilde på storskjermene under kampen.

Fleksibiliteten med Goal Sport gjør også at man kan trekke inn data fra eksterne systemer. Videoforce har fått utviklete en integrasjon med Toppfotballs Media bank som gjør at man kan få live statistikk ut på storskjermene under kampen i tillegg til automatisk resultatservice fra andre kamper