Videoforce er leverandør av storskjermer med tilhørende utstyr og tjenester. LED-skjermer importerer vi direkte fra seriøse fabrikker i utlandet uten fordyrende mellomledd. Vi benytter kun anerkjente leverandører, noe som sikrer kvalitet i våre leveranser. Vi har også en egen person følger opp våre bestillinger i Kina.
Fra 1. januar 2022 har vi også inngått distribusjonsavtale med Fabulux. Fabulux er spennende aktør som ble etablert i 2018, men deres ledere og teknisk personell har mer enn 10 års erfaring med design og produksjon av LED storskjermer.
Vi har gjennomført teknisk verifikasjon av selskapet og er kjempefornøyd både med  fabrikk-fasilitetene som er topp moderne, deres evne til å produsere god kvalitet, deres evne til å levere til avtalt tid og ikke minst fornuftige priser. 
Se mer på fabulux.no.

I tillegg har vi partneravtale med flere av de anerkjente produsentene og vil spesielt nevne Nexnovo som har satset 100% på gjennomdiktige LED-skjermer. Siste nytt er Glass-LED hvor LED lysene er støpt inn i glassplater. Blant andre av våre samarbeidspartnere kan vi nevne Liantronics, Unilumin, Absen og DiColor.

Videoforce Scandinavia AS er eid med 60% av Anders Krogh som også er daglig leder og teknisk ansvarlig. Resterende 40% er eid av Hove West AS. Hove West AS er et av Norges største og ledende selskap innen utleie, samt prosjektering, salg og installasjon av sceneteknisk utstyr. De er også en solid partner som bidrar med ressurser for å sikre gode leveranser.

Utleie av storskjermer

Utleie-avdelingen til Videoforce er nå overtatt av Hove West AS. 

Wallboard Digital Signage

Videoforce er også leverandør av Digital Signage programvare fra Wallboard. Wallboard er en komplett løsning for alle typer elektronise reklameflater, også interaktive. For mer se egen nettside wallboard.no.

Mer informasjon

For mer informasjon bruk send en epost til post@videoforce.no eller ring på telefon 900 37 685.