Goal Sport til Øster Hus Arena og Sandnes Ulf

Sandnes Ulf valgte Goal Sport for å styre innholdet på de nye LED-skjermene på Øster Hus Arena. Goal Sport er en produksjonssystem som består av en eller flere kraftige servere og en programvarepakke. Goal Sport har standard spillelister for reklame, men som enkelt kan overstyres om det er spesielle hendelser i kampen, for eksempel mål, gult kort osv.
Goal Sport består i tillegg av en Timekeeper som holder orden på kamptid og resultat som kan vises på de forskjellige LED-skjerm flatene.

Goal Sport er en løsning for forskjellige idretter. Systemet produseres i Tsjekkia, og Videoforce som er deres partner i Norge har allerede levert flere løsninger både til ishockey, fotball og håndball.

For mer informasjon, se www.goalsport.no eller www.goalsport.software