Nye LED-perimeterskjermer og Goal Sport til HamKam

Det var på tide å bytte ut de gamle perimeter-skjermene på Briskeby Stadion. I samarbeid med Dokumentsenteret Hamar AS ble Videoforce valgt som leverandør. 

Løsningen ble i første omgang en LED-perimeter fra vår hovedleverandør Fabulux. Fabulux er en profesjonell produsent av LED-storskjermer og Videoforce er deres distributør i Norge.

Skjermen vi har levert er en Platinum Pro for sport som består av paneler som har en størrelse på 1600mmx900mm. Total lengde på skjermen er 100,8m.  Skjermen har alle nødvendige sertifiseringer og er beskyttet med gummi “mask” som hindrer en spiller i å få kuttskader om spilleren treffer skjermen.

Skjermen til Hamkam er samme type som perimeter-skjermene til Viking Fotball. De er robuste og driftssikre og har lang levetid. 

For å styre innholdet på perimeter-skjermene og den eksisterende storskjermen valgte HamKam Goal Sport Technoløogy. Valget ble gjort basert på sammenligning av pris og funksjonalitet fra andre leverandører hvor enkeltheten og robustheten til Goal Sport ble foretrukket.

Goal Sport er en profesjonell løsning bestående av software og en kraftig multimedia server og en trykkfølsom skjerm hvor en enkelt kan styre innhold til en aller alle skjermene. 

Videoforce er Goal Sport distributør i Norge.