NM-Veka 2019

Utleie av LED-storskjermer til NM Veka 2019

LED Storskjermer under NM-Veka i Stavanger-regionen. I forbindelse med NM-Veka i Stavanger-regionen leverte vi en rekke storskjermer til forskjelluge øvelser. Det var Rogaland Idrettskrets som arrangerte NM-Veka som omfattet hele 40 forskjellige mindre idretter. Vi leverte storskjermer til Undervanns Rugby i Stavanger svømmehall, LED trailer på Motor Cross på Byberg, Stor LED trailer på Trail i Sandnes og på hovedarenaen resten av uken. En hektisk, men veldig kjekk uke.
Trail fra Ruten i Sandnes
Motor Cross fra Byberg
Basketball ved Oljemuseet
Stavanger svømmahall – live fra svømmehallen
Hovedarena i Stavanger ved Oljemuseet
Stavanger svømmehall

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *