Hvorfor eie, når du kan leie?

Har du tenkt på at utstyret din bedrift anskaffer kan finansieres? Videoforce kan nå, i samarbeid med Siemens Financial Services, tilby finansiering av storskjermer og tilhørende utstyr slik at du kun betaler for bruksretten i en avtalt leieperiode. Hele leiebeløpet er fradragsberettiget og dere betaler kun for bruksretten til utstyret i den avtalte leieperioden, slik at eierforholdet blir av underordnet betydning. Fordeler ved leie:

  • Forenklet budsjettprosess for bedriften
  • Bedriften betaler kun for bruksretten til utstyret
  • Kapital frigjøres til andre formål og bedriften belaster i liten grad soliditet og likviditet.

Ved leie vil den juridiske eiendomsretten til utstyret ligge hos finansieringsselskapet. Kunden er forpliktet til å holde utstyret forsikret i hele avtaleperioden. Siemens Financial Services har utviklet en gunstig forsikringsløsning som er tilpasset våre leieavtaler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *