LED-trailer til Høle Tour des Fjords

Tour des Fjords er en kategori UCI 2.1 sykkelritt som ble arrangert i Rogaland fra 31. august til 4. september 2016. Løpet fant sted på den vakre vestkysten , der syklister, støttespillere , tilskuere og TV-seere opplevde den spektakulære naturen Norge har å by på. Den lokale Coop-butikken og det lokale idrettslaget på Høle utenfor Sandnes samlet bygda seg til et spektakulært arrangement for å heie frem sykkelrytterne i dat de passerte bygda. Mer enn 1500 personer møtte frem og det hele toppet seg da Dag Otto og TV2 stoppet og intervjuet den aktive speakeren, Sigve Sandvik . Videoforce sin 16m2 LED-tilhenger ble leiet for å fremme lokale sponsorer. I tillegg rittet ble vist live på LED-skjermen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *