Multimedia LED-kube installert i CC-Amfi

Videoforce har levert og installert en av de flotteste LED-kubene i Norge til Storhamar Hockey or CC-Amfi (Tidligere Hamar OL-Amfi). Kuben består av flere deler, og alle sider, inkludert hjørnene er LED-skjerm Total størrelse er ca 120 m2. Skjermens innhold styres av GOAL SPORT programvaren. Med GOAL SPORT kan man i tillegg til selve tidtaking og scoreboard funksjonalitet også med det enkle touch-skjerm baserte grensesnittet, også  benytte skjermen til spiller-presentasjoner, sponsor-presentasjoner, live TV og til å vise grafiske elementer. I tillegg til LED-kuben har vi også installert 12 LED “korridor-skjermer” eller LED-bannere. Dette er mindre skjermer plassert over inngangene. Disse styres med samme system som LED-kuben og viser normalt reklame for sponsorer, men man kan også synkronisere innholdet på disse skjermene med LED-kuben, noe som gir flotte visuelle uttrykk. GOAL SPORT programvaren inneholder også full video-mikser for live TV-produksjon samt slow motion som gir publikum en ekstra mulighet til å se situasjoner som måtte oppstå under kampen.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *