Nye LED skjermer til Viking fotball og SR-Bank Arena

Videoforce storskjermer på SR Bank Arena

Fabulux LED skjermer

Videoforce har jobbet med Viking fotball i en periode og vedlikeholdt de gamle skjermene. Etter hvert ble det så pass mye vedlikehold at nye skjermer måtte anskaffes.

I konkurranse med flere andre ble Videoforce valgt som leverandør.  Videoforce importerer LED-skjermer fra fabrikker i Europa og Kina. Vår hovedleverandør er Fabulux. Fabulux er ikke blant de største produsentene, men har over tid produsert skjermer med høy kvalitet og med flere referanser i tysk Bundesliga var valget forholdsvis enkelt for oss.

Leveransen til Viking bestod av LED-skjermer rundt banen (perimeter) på hele 260m. I tillegg ble det levert to storskjermer, en på 52m2 og en på 38m2.

Goal Sport Technology

For å kunne utnytte mulighetene med storskjermene er det viktig å ha et system som gjør skjermene anvendelige til å vise reklame, Live TV, vise klokken og resultatet på storskjerm og vise hendelser på storskjerm før og gjennom kampen. Her valgte Viking å benytte Goal Sport Technology, en hardware/software plattform spesielt egnet for lagidretter.

Videoforce er også distributør av Goal Sport i Norge.