Videoforce blir distributør av Fabulux LED skjermer.

Fra 1. januar 2022 har Videoforce signert distribusjonsavtale med Fabulux for salg av deres LED storskjermer i Norge. Fabulux er en ung aktør som ble etablert i 2018, men deres ledere og teknisk personell har mer enn 10 års erfaring med design og produksjon av LED storskjermer. Fabrikken er fullspekket med topp moderne utstyr og vi har allerede fått flere leveranser fra dem som beviser deres evne til å produsere og levere kvalitet.

Vi har gjennomført teknisk verifikasjon av selskapet og er kjempefornøyd både med  fabrikk-fasilitetene som er topp moderne, deres evne til å produsere god kvalitet, deres evne til å levere til avtalt tid og ikke minst fornuftige priser. 
Se mer på fabulux.no.

For orden skyld kan det nevnes at alle deres produkter som leveres til Norge og Europa har TÜV CE og EMC godkjennelse.

Flere store leveranser er allerede på vei, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Vi søker også etter forhandlere / samarbeidspartnere, så er det av interesse så ta gjerne kontakt med Anders Krogh på e-post anders@videoforce.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *