Nye storskjermer og Goal Sport levert til Stavanger idrettshall.

LED skjermer i Stavanger idrettshall

Utskifting av gamle resultattavler.

De gamle resultattavlene i Stavanger idrettshall hadde gjort jobben i mange år og var nå klare for utskifting. Stavanger kommune ønsket å erstatte disse med moderne og fleksible LED skjermer som i tillegg til å være resultattavler også kunne brukes til å vise generell informasjon og reklame til brukere og publikum som besøker hallen.
Videoforce vant anbudet om denne leveransen, og har nå installert nye storskjermer i hallen.

Stavanger idrettshall har hele 4 trenings-flater hvor det kan drives forskjellige idretter. Totalt er det installert seks LED skjermer, en på hver vegg i hallens kortsider, og fire i senter som danner en kube. Alle skjermene skal kunne vise forskjellig innhold og brukes uavhengig av hverandre.

Til hver bane er det en tilhørende Sekretariat-computerne (Timekeeper) som styrer tid og resultater under kamp-arrangementer.

En sentral server Goal Sport Server er installert i kontrollrommet. Alle Sekretariat-computerne kommuniserer med denne og styrer innholdet ut til de respektive skjermene.

Skjermene er produsert av Unilumin, som Videoforce også har en partneravtale med.

Generalprøven var Cup-finalen mellom Sola HK og det var spennende for oss, men systemet fungerte som forventet helt etter planen.