Videoforce har inngått partneravtale med Absen

Absen Europe

 

Partneravtale med Absen

Absen er en av de ledende produsentene av LED-skjermer i verden. Videoforce har gjennom flere år samarbeidet med Absen og nå har vi etablert oss som Golden Value Added Partner (GVAP)

Som GVAP jobber vi tett med Absen i våre prosjekter og sørger for at leveransen blir ekel og går smertefritt. Skulle det oppstå problemer med skjermen har vi solid kompetanse lokalt, men også direkte tilgang til Absens supportapparat.

Elverum Håndball valgte Goal Sport

For å kunne gi publikum en bedre opplevelse på kampdag valgte Elverum Håndball å anskaffe Goal Sport Playout løsning for publisering av innhold til alle storskjermene i hallen.

Med Goal Sport kan man lage flotte presentasjoner av spillerne, presentere samarbeidsparnere og lage artige “hendelser” når man scorer mål.

Elverum benytter også Goal Sport timekeeper for håndtering av tid og scoringer.

Vi takker Elverum HK for jobben og ønsker dem lykke til videre i årets sesong.

Trykk her for mer informasjon om Goal Sport.

Kundearrangement hos Porsche Center Stavanger

Klar for kundearrangement i Porsche center Stavanger

Storskjerm hos Porsche Center Stavanger

I forbindelse med et kundearrangement leverte vi en LED storskjerm til Porsche Center Stavanger sammen med Showroom AS som er vår samarbeidspartner. 
Skjermen på ca 12m2 viste seg godt frem i lokalet og sørget for at video og presentasjoner til publikum var godt synlig for alle gjestene.
Skjermen er modulbasert og kan bygges i alle størrelser fra 1m2 til mer enn 150m2.

NM-Veka 2019

LED Storskjermer under NM-Veka i Stavanger-regionen.

I forbindelse med NM-Veka i Stavanger-regionen leverte vi en rekke storskjermer til forskjelluge øvelser.

Det var Rogaland Idrettskrets som arrangerte NM-Veka som omfattet hele 40 forskjellige mindre idretter.

Vi leverte storskjermer til Undervanns.Rugby i Stavanger svømmehall, Liten LED traiiler på Motor Cross på Byberg, Stor LED trailer på Trail i Sandnes og på hovedarenaen resten av uken. 

 

Storskjerm installert hos Avinor på Sola Lufthavn

Ny storskjerm installert i ankomsthallen på Sola Lufthavn. Det er Avinor som er kunden og skjermen benyttes til vise flyenes ankomsttider og avgangstider for bysser fra Stavanger lufthavn. I tillegg vises flotte videoer av vår flotte norske natur.

Skjermen er en LED-skjerm fra vår samarbeidspartner Absen. Innholdet håndteres vha Matrox videokort.

LED-skjerm installert i Moelvenhallen

Moelvenhallen er en ny flerbrukshall (idrettshall) med spilleflate 25m x 45m inklusive sikkerhetssoner og arealer til sekretariat. I samarbeid med Dokumentsenteret på Hamar har Videoforce levert og installert en 15m2 stor LED skjerm i hallen. Selve skjermen er en Concelo P6 for innendørs bruk og er fastmontert på den ene langveggen. Skjermen kan benyttes til visning av alle typer medier som reklame, film, live camera, strømming fra nettet mm.

Vedlagt er en liten timelaps av installasjonen som ble utført i november.

Hvorfor eie, når du kan leie?

Har du tenkt på at utstyret din bedrift anskaffer kan finansieres? Videoforce kan nå, i samarbeid med Siemens Financial Services, tilby finansiering av storskjermer og tilhørende utstyr slik at du kun betaler for bruksretten i en avtalt leieperiode. Hele leiebeløpet er fradragsberettiget og dere betaler kun for bruksretten til utstyret i den avtalte leieperioden, slik at eierforholdet blir av underordnet betydning. Fordeler ved leie:
  • Forenklet budsjettprosess for bedriften
  • Bedriften betaler kun for bruksretten til utstyret
  • Kapital frigjøres til andre formål og bedriften belaster i liten grad soliditet og likviditet.
Ved leie vil den juridiske eiendomsretten til utstyret ligge hos finansieringsselskapet. Kunden er forpliktet til å holde utstyret forsikret i hele avtaleperioden. Siemens Financial Services har utviklet en gunstig forsikringsløsning som er tilpasset våre leieavtaler.