Pressemelding: Hove West har kjøpt Videoforce!

Hove West kjøper Videoforce

Som alle andre scenetekniske selskaper er også Hove West hardt rammet av Covid-19 restriksjonene.
Salgsavdelingen vår har god aktivitet, men utleieavdelingen vår opplever en vanskelig situasjon etter nyttår. Det er ikke lett å leve av at folk møtes, når det er nærmest full nedstenging og null aktivitet. Utsiktene for økt aktivitet i arrangements- sektoren utover våren og sommeren er svært lite forutsigbare. Mange av våre ansatte er fremdeles permitterte, og har vært det lenge.

I denne situasjonen har vi et ønske om å omstille oss til den nye markedssituasjonen vi nå opplever. Fra før av har vi brukt ressurser på bedriftsintern opplæring, og vi har økt satsingen vår på streaming og bildeproduksjon.

Nå har vi gleden av å meddele at vi har kjøpt selskapet Videoforce Scandinavia AS !
Dette selskapet har spesialisert seg på salg og utleie av LED storskjermer. Tidligere innehaver Anders Krogh vil fra nå av lede vår utvidede satsing på dette området. Vi forventer at dette kan bidra til økt aktivitet og sysselsetting av noen av de permitterte hos oss. Investeringen vår blir utført med oppsparte midler.

Videoforce har blitt en stor aktør innen dette segmentet, og har bl.a. gjort leveranser til Storhamar Ishockey (CC Amfi), Østerhus Arena, Elverum Håndball, Arena Nord, Avinor, Air by Bolder, SR-Bank Arena, Hamar Kulturhus.

Videoforce har inngått partneravtale med Absen

Absen Europe

 

Partneravtale med Absen

Absen er en av de ledende produsentene av LED-skjermer i verden. Videoforce har gjennom flere år samarbeidet med Absen og nå har vi etablert oss som Golden Value Added Partner (GVAP)

Som GVAP jobber vi tett med Absen i våre prosjekter og sørger for at leveransen blir ekel og går smertefritt. Skulle det oppstå problemer med skjermen har vi solid kompetanse lokalt, men også direkte tilgang til Absens supportapparat.

Elverum Håndball valgte Goal Sport

For å kunne gi publikum en bedre opplevelse på kampdag valgte Elverum Håndball å anskaffe Goal Sport Playout løsning for publisering av innhold til alle storskjermene i hallen.

Med Goal Sport kan man lage flotte presentasjoner av spillerne, presentere samarbeidsparnere og lage artige “hendelser” når man scorer mål.

Elverum benytter også Goal Sport timekeeper for håndtering av tid og scoringer.

Vi takker Elverum HK for jobben og ønsker dem lykke til videre i årets sesong.

Trykk her for mer informasjon om Goal Sport.

Kundearrangement hos Porsche Center Stavanger

Klar for kundearrangement i Porsche center Stavanger

Storskjerm hos Porsche Center Stavanger

I forbindelse med et kundearrangement leverte vi en LED storskjerm til Porsche Center Stavanger sammen med Showroom AS som er vår samarbeidspartner. 
Skjermen på ca 12m2 viste seg godt frem i lokalet og sørget for at video og presentasjoner til publikum var godt synlig for alle gjestene.
Skjermen er modulbasert og kan bygges i alle størrelser fra 1m2 til mer enn 150m2.

NM-Veka 2019

LED Storskjermer under NM-Veka i Stavanger-regionen.

I forbindelse med NM-Veka i Stavanger-regionen leverte vi en rekke storskjermer til forskjelluge øvelser.

Det var Rogaland Idrettskrets som arrangerte NM-Veka som omfattet hele 40 forskjellige mindre idretter.

Vi leverte storskjermer til Undervanns.Rugby i Stavanger svømmehall, Liten LED traiiler på Motor Cross på Byberg, Stor LED trailer på Trail i Sandnes og på hovedarenaen resten av uken. 

 

Storskjerm installert hos Avinor på Sola Lufthavn

Ny storskjerm installert i ankomsthallen på Sola Lufthavn. Det er Avinor som er kunden og skjermen benyttes til vise flyenes ankomsttider og avgangstider for bysser fra Stavanger lufthavn. I tillegg vises flotte videoer av vår flotte norske natur.

Skjermen er en LED-skjerm fra vår samarbeidspartner Absen. Innholdet håndteres vha Matrox videokort.

LED-skjerm installert i Moelvenhallen

Moelvenhallen er en ny flerbrukshall (idrettshall) med spilleflate 25m x 45m inklusive sikkerhetssoner og arealer til sekretariat. I samarbeid med Dokumentsenteret på Hamar har Videoforce levert og installert en 15m2 stor LED skjerm i hallen. Selve skjermen er en Concelo P6 for innendørs bruk og er fastmontert på den ene langveggen. Skjermen kan benyttes til visning av alle typer medier som reklame, film, live camera, strømming fra nettet mm.

Vedlagt er en liten timelaps av installasjonen som ble utført i november.